Pertanyaan? +604 977 5166 / +604 979 7795 011 5890 3774

Privasi Anda


Halaman ini menerangkan dasar privasi kami yang merangkumi penggunaan dan perlindungan sebarang maklumat yang dikemukakan oleh pelawat.
Jika anda memilih untuk berurus niaga menggunakan laman web kami atau menghantar e-mel yang menyediakan data yang dapat dikenal pasti secara peribadi, data ini mungkin dikongsi jika perlu dengan agensi-agensi Kerajaan yang lain untuk melayani anda dengan cara yang paling berkesan dan berkesan. Satu contoh mungkin dari segi menyelesaikan atau menangani aduan yang memerlukan peningkatan kepada agensi Kerajaan yang lain.


Data Yang Dikumpulkan


Tiada maklumat yang boleh dikenal pasti secara peribadi dikumpulkan semasa melayari laman web ini kecuali untuk maklumat yang diberikan oleh anda melalui e-mel.


Apa yang Berlaku Apabila Saya Pautan ke Laman Lain?


Laman web ini mengandungi pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai ke laman web kami dan anda harus sedar bahawa laman web lain yang dipautkan oleh laman web ini mungkin mempunyai dasar privasi yang berlainan dan kami mengesyorkan anda membaca dan memahami pernyataan privasi setiap laman web.


Perubahan Polisi


Sekiranya dasar privasi ini berubah dalam apa jua cara, ia akan dikemas kini di halaman ini. Mengulas semula laman ini dengan kerap memastikan anda dikemas kini mengenai maklumat yang dikumpulkan, bagaimana ia digunakan dan dalam keadaan apa, jika ada, ia dikongsi dengan pihak lain.