• Ebook banner2.png

TERBITAN TERBAHARU

            

Berita/Aktiviti

Kangar, 11 Julai 2017 – Penerbit UniMAP telah menerima kunjungan YBhg. Dato’ Naib Canselor bersama delegasi sempena program JERAYAWARA bersama PTJ-PTJ di UniMAP. Selain YBhg. Dato’ Naib Canselor, delegasi ini turut terdiri daripada pengurusan tertinggi universiti serta beberapa orang wakil seperti dari Jabatan Pembangunan, Jabatan Bendahari, Perpustakaan, Jabatan HEPA, Pusat ICT dan urusetia program JERAYAWARA iaitu PUSPEK.

 

Pengisian utama program adalah pembentangan KPI Penerbit kepada semua delegasi. Selain membincangkan beberapa isu yang berkaitan dengan Penerbit. Sesi pembentangan KPI telah disampaikan oleh Pengarah Penerbit UniMAP Ir.Dr. Mohd Hafiz Fazalul Rahiman. Delegasi turut meluangkan masa melawat ruang pejabat Penerbit UniMAP. Program ini juga turut menyaksikan upacara Ikrar Bebas Rasuah oleh kakitangan Penerbit yang disaksikan oleh Timbalan Naib Canselor(Penyelidikan & Inovasi) YBhg. Prof. Uda Bin Hashim. Gambar sekitar program:

 

Selamat Datang

Kami mengucapkan selamat datang ke web rasmi Penerbit Universiti Malaysia Perlis. Sebarang bantuan atau permasalahan sila emelkan ke penerbitan@unimap.edu.my atau hubungi talian 04 977 5159

Koleksi Buku Penerbit

       

                

               

 

 

E-Books@Penerbit

E-Book Preview

(Sempena Konvokesyen Ke-12)

    

      

     

      

      

                  

Pautan Penerbit UA

  

  

 

  

  

        

 

Quotes

Visitors Counter

2353
TodayToday29
YesterdayYesterday33
This_WeekThis_Week52
This_MonthThis_Month899
All_DaysAll_Days2353