SELAMAT DATANG

Kami mengucapkan selamat datang ke web rasmi Penerbit Universiti Malaysia Perlis. Sebarang bantuan atau permasalahan sila emelkan ke penerbitan@unimap.edu.my atau hubungi talian 04 977 5159

 

    iushrm

kkedatangan  uni-fm

Journal of Engineering and Technology (JET) di bawah Jawatankuasa Pelaksana Penerbitan Jurnal MTUN

 

Pada 2 Disember 2016, Universiti Teknologi Melaka (UTeM) telah mengadakan Mesyuarat Jawatankuasa Pelaksana Penerbitan Jurnal MTUN Bil. 1/2016 di Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), bertempat di Bilik Mesyuarat Tunku Abdul Rahman, UniMAP, Seriab.

Jurnal ini adalah kontribusi dari empat buah universiti, iaitu Universiti Tun Hussein Onn (UTHM), Universiti Teknologi Melaka (UTeM), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Universiti Malaysia Perlis (UniMAP). Di dalam mesyuarat tersebut, Jawatankuasa Pelaksana Penerbitan Jurnal MTUN telah  membincangkan tentang Laporan Kemajuan Tahun 2016, Pentadbiran Jawatankuasa Pelaksana MTUN, Perancangan 2017 dan Pengindeksan Jurnal.

Mesyuarat yang dipengerusikan oleh Profesor Dr. Md. Razali bin Ayob, selaku Pengerusi Jawatankuasa Pelaksana Terbitan MTUN itu berjalan lancar dan mesyuarat ditangguhkan pada jam 6.00 petang.

QUOTES

Qoutes Dec16

Join Us On

Less-20P

PENERBIT UNIVERSITI MALAYSIA PERLIS
NO. 98, ARAS 1, BLOK A, TAMAN PERTIWI INDAH, JALAN KANGAR-ALOR SETAR, SERIAB, 01000 KANGAR, PERLIS
NO. TEL: 04-977 5159 | NO. FAKS: 04-977 5135

   UPM3     logo-uthm-web     Logo Penerbit USIM     logousmnew    utmLogo1logo2ukm    logoumt    UPSI png

   | POLISI KESELAMATAN | DASAR PRIVASI | PENAFIAN | HAKCIPTA